Organisatie

REGITEL, een netwerk van ICT-relaties in Limburg en daarbuiten

De Informatie en Communicatie Technologie (ICT) heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt en nog steeds gaan de ontwikkelingen in een hoog tempo verder. Zowel in technologisch opzicht als in de toepassingen in tal van nieuwe producten en diensten. Ook in Limburg zijn veel grotere en kleinere bedrijven actief in deze sector. De tijd staat niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Hier liggen kansen voor nieuwe initiatieven, nieuwe producten en diensten voor bedrijven. Vandaar dat ICT ook in Limburg stevig wordt omarmd: ze biedt mogelijkheden om de economische structuur verder te versterken.

REGITEL is de Limburgse vereniging voor ondernemingen en kennisinstellingen actief op het gebied van informatie- en communicatie technologie. De vereniging beoogt de belangen van haar leden te behartigen en grensoverschrijdende samenwerking te bevorderen. Met de vervulling van deze doelstellingen draagt REGITEL bij aan de versterking van de ICT sector in Limburg. REGITEL is een initiatief van de NV Industriebank LIOF.

REGITEL telt momenteel zo'n 50 organisaties met 60 personen als leden, met een grote variëteit in expertise op het gebied van ICT. U kunt ze vinden op de leden pagina.

Klik hier voor een overzicht van bestuur en werkgroepen.