Programma Human Capital Agenda-ICT

04-13-2017 13:00

De Human Capital Agenda (HCA) is een actieplan door de Provincie Limburg geinitieerd om aan de groeiende vraag naar ICT-professionals te voldoen. Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen meer doen om jonge mensen te interesseren voor de banen van de toekomst. Bijvoorbeeld in de vorm van beurzen, stageplekken en gastdocentschappen die zo vroeg mogelijk in het onderwijsproces ingezet worden, en ook daarna via her- en bijscholing. 

REGITEL en de Provincie Limburg organiseren samen met de Brightlands Smart Services Campus op 13 april de kick-off van de HCA ICT agenda. Een leuke interactieve middag waar ondernemers, werkzoekenden, studenten, young professionals en overige belangstellenden elkaar ontmoeten in een dynamische omgeving!

Programma

De kick-off bestaat uit een grote ICT Infomarkt waar workshops, presentaties en demonstraties worden georganiseerd en verschillende organisaties op het gebied van onderwijs, overheid en ondernemerschap zich presenteren.

Tussendoor kunt u terecht in het Forum waar u zich kunt laten informeren en inspireren door diverse sprekers die op allerlei manieren actief zijn op het gebied van informatie- en communicatie technologie.

 13.00 –13.30 uur  Ontvangst

13.00 - 18.00 uur ICT Infomarkt 

Forum: 

13.30 – 14.15 uur  Marleen van Rijnsbergen, Gedeputeerde Werk en Welzijn Provincie Limburg

14.30 - 14.45 uur Peter Princen, Directeur Faculteit ICT Zuyd Hogeschool

15.00 – 15.15 uur Frank Thuijsman, Professor Stategic Optimization and Data Science Maastricht University

16.45 - 17.15 uur Afsluiting door Hans Theunissen, Gedeputeerde Ruimte en Onderwijs Provincie Limburg

17.15 -18.00 uur Netwerkborrel 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Janou van de Vorst via janou.vandevorst@brightlands.com