Regitel meets "DE FUNKELEER"

vrijdag 29-06-2018 17:00 , Engelenweg 22, 3660 Opglabbeek (België)

Na een zeer succesvol bezoek aan PXL in Hasselt, blijven wij nog even bij onze zuiderburen, en gaan vrijdag 29 juni naar Opglabbeek.

Hier zijn wij te gast bij Richard en Roger, beter bekend als de funkeleers van België.

Zij beleven veel plezier aan het bereiden van diverse lekkernijen. Alle soorten BBQ's komen aan bod en worden besproken en gebruikt.

Zo hebben ze een heel harem van Weber BBQ's waar ze heel veel liefde mee delen.

Ze BBQ-en voor hun plezier, experimenteren graag met gerechten en genieten ervan als ook anderen hun eten lekker vinden.

Samen met de funkeleers maken wij diverse lekkernijen op hun BBQ’s. Amuses, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten (zelfs ijs!) verschillend van aard, soms snel, soms zeer uitgebreid, maar altijd lekker!.

Op de website www.funkeleer.be en zeker op Facebook kunnen jullie al een impressie zien hoe de workshops uitzien.

In verband met voorbereiding, organisatie en de inkoop van verse producten moeten wij uiterlijk 20 juni het exacte aantal deelnemers doorgeven aan de funkeleers.

Datum en tijdstip: vrijdag 29 juni van 17:00 - 21:00 (inloop vanaf 16.30 uur).
Locatie van De Funkeleer: Engelenweg 22, 3660 Opglabbeek (België)

Meer details over het menu kun je hieronder vinden.

MENU:

Trio Amuse:

MOINK Balls, tweede amuse is een gevulde dadel en de derde is een gevulde Jalapeno.

Voorgerecht:

Pizza op de BBQ

Hoofdgerecht:

Signature dish Pulled Pork. Hier doe je normaal 12 uur over willen wij graag serveren. Richard en Roger zullen het hele verhaal vertellen hoe ik dit gemaakt wordt en zullen ook zorgen dat jullie hun recept krijgen.

Deze pulled Pork wordt geserveerd tussen een broodje met coleslaw. Omdat we met een hele grote groep zijn past dit ook perfect qua timing. Dit is BBQ op zijn best en is typisch Amerikaans Low and Slow.

Dessert:

Gebakken banaan op de BBQ gevuld met rolo's, rum en boter.....(hierbij zorgt Richard en Roger dat er een bolletje ijs bij geserveerd wordt).

Hierbij het verzoek of u zich vóór 20 juni wil aan- of afmelden.