REGITEL ledenmeeting

woensdag 25-02-2015 17:00

We hebben voor deze sessie als gastspreker Ralf Knegtmans weten te strikken. Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry ,een van de oudste executive search-bureaus van Nederland. Tevens is hij schrijver van diverse management boeken, columnist en veel gevraagd spreker (bijgaand een korte biografie).

De titel van zijn betoog is “CIO of the future”. Hij zal onder meer – in een interactieve sessie met jullie – ingaan op:

  • Wie is deze nieuwe/vernieuwde CIO, welke competenties en eigenschappen zijn gevraagd. 
  • Wat betekent dit als organisatie voor de werving / ontwikkeling van medewerkers die een dergelijke rol zouden moeten vervullen dan wel ambiëren. 
  • Wat is de mogelijke impact van deze nieuwe/vernieuwde rol op de interactie met en competenties/profielen van omringende (it) medewerkers binnen de organisatie 
  • Wat is de invloed van deze nieuwe CIO’s op de wijze waarop leverende organisaties hun interactie met “deze klant” vormgeven


Meld je dus snel aan voor deze bijzondere sessie!!!!!

Introducees: Wellicht dat deze sessie ook interessant is voor relaties. Als REGITEL lid kun je daarom – na voorafgaande aanmelding per e-mail - introducés meenemen (max 2). Indien de introducés ook deelnemen aan het diner, vragen we hiervoor een bijdrage van € 20,- per persoon (voorafgaand aan de sessie contant te voldoen).