Bijeenkomst Smart Industry Services (SIS)

woensdag 13-06-2018 13:00 , Steegstraat 5 6041EA Roermond

 

De Open Universiteit, Zuyd Hogeschool en Fontys Hogescholen hebben het initiatief genomen voor de ontwikkeling van een samenwerkingsprogramma waarin we samen met bedrijfsleven en andere organisaties nieuwe technologieën kunnen uitproberen in de praktijk. Wij willen onze kennis en ervaring inzetten voor innovaties bij het Limburgse bedrijfsleven. Wij willen onder meer een Field Lab inrichten. Daar kunt u samen met onze studenten (die wellicht straks uw nieuwe medewerkers worden) werken aan uitdagende innovaties met nieuwe technologie. Op woensdagmiddag 13 juni 2018 organiseren wij een bijeenkomst om van u te horen welke technologieën en toepassingen voor uw bedrijf van belang zijn.

Ons programma richt zich op Smart Industry Services. Het gaat om technologieën zoals Internet Of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Big Data, Advanced Robotica, BlockChain, Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), Sensoring, 3D-printing. Hoe kunt u hiermee slimmer produceren en uw dienstverlening aan uw klanten verbeteren? Wat betekent dit voor Smart Care, Smart Maintenance en Smart Product-Service Systems? U bent van harte welkom om uw ideeën voor praktijkgericht onderzoek in een Limburgs Field Lab voor samenwerking in te brengen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Ondernemershuis aan de Steegstraat 5, 6041 EA Roermond. Inloop is vanaf 12.00 uur met een lichte lunch. We beginnen om 13.00 uur met het programma dat tot 17.00 duurt. Na een korte plenaire introductie, kunt u twee keer deelnemen aan een workshop. We sluiten de eerste dag af met een samenvattende terugblik op de eerste resultaten. Klik hier indien u het volledige programma van deze middag wilt bekijken. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Heeft u nog vragen, stuur deze dan per email aan jacqueline.nieskens@fontys.nl

Dit programma wordt ontwikkeld door een projectteam met hoogleraren en lectoren van de drie initiatief nemende instellingen. De stuurgroep voor dit project bestaat uit Prof. Dr. G.M.H. (Gerard) Mertens, OU, decaan,
Ing P. (Peter) Princen RA, Zuyd, directeur en Drs. B.A. (Bram) ten Kate, Directeur Fontys International Business School. 

Aanmelden!